Volkoren spaghetti bolognese met zalm

20 minuten 20 minuten

Ingrediënten

Voor 2 personen: 

  • 200 gram volkoren spaghetti
  • 1 ui
  • 200 gram champignons
  • 1 winterpeen
  • 1 courgette
  • 10 cherrytomaten
  • 200 gram tomatenblokjes
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 eetlepels groene pesto
  • 2 eetlepels crème fraîche
  • 250 gram zalm (uit blik)
  • Verse peterselie naar smaak
  • Verse basilicum naar smaak
  • Benodigdheden: kookpan en wokpan

Bereidingswijze

1 Breng de pan met water aan de kook en kook de spaghetti volgens aanwijzingen op de verpakking.

2 Snij intussen de ui, champignons, winterpeen, courgette en tomaten in blokjes.

3 Verhit de olie in de wokpan en fruit de ui en pers de knoflook hierbij.

4 Voeg na 5 minuten ook de wortel toe en bak deze 3 minuten mee, waarna ook de courgette, champignons en tomaten.

5 Laat de zalm uitlekken. Voeg deze samen met pesto, tomatenblokjes en crème fraîche toe aan het mengsel van groentes.

6 Breng op smaak met peper en zout.

7 Serveer de spaghetti met de saus en bestrooi met peterselie en basilicum.

Eetsmakelijk!