Volkoren spaghetti bolognese met zalm
20
minuten
Ingrediënten
Voor 2 personen:
- 200 gram volkoren spaghetti
- 1 ui
- 200 gram champignons
- 1 winterpeen
- 1 courgette
- 10 cherrytomaten
- 200 gram tomatenblokjes
- 2 teentjes knoflook
- 2 eetlepels groene pesto
- 2 eetlepels crème fraîche
- 250 gram zalm (uit blik)
- Verse peterselie naar smaak
- Verse basilicum naar smaak
- Benodigdheden: kookpan en wokpan
Bereidingswijze
1 Breng de pan met water aan de kook en kook de spaghetti volgens aanwijzingen op de verpakking.
2 Snij intussen de ui, champignons, winterpeen, courgette en tomaten in blokjes.
3 Verhit de olie in de wokpan en fruit de ui en pers de knoflook hierbij.
4 Voeg na 5 minuten ook de wortel toe en bak deze 3 minuten mee, waarna ook de courgette, champignons en tomaten.
5 Laat de zalm uitlekken. Voeg deze samen met pesto, tomatenblokjes en crème fraîche toe aan het mengsel van groentes.
6 Breng op smaak met peper en zout.
7 Serveer de spaghetti met de saus en bestrooi met peterselie en basilicum.
Eetsmakelijk!